Generelt om pHformula

pHformula skin resurfacing er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og den medicinske verden. pHformula er det første pharma-cosmeceuticals produkt set i hudplejebranchen. Det vil sige, at det er hudplejeprodukter med aktive ingredienser.

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag regenerativ medicin; altså en proces, hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv ved såkaldt skin resurfacing, hvilket betyder genoprettelse af hudens øverste lag: epidermis (underhud)/dermis (læderhud).

Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta og poly hydroxy acids i produkterne er helt unik. PH-DVC Complex, som er et yderst avanceret “leveringssystem”, transporterer syrer, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

pHformula ART

pHformula ART (Advanced Resurfacing Treatments) er skræddersyede behandlinger på 30, 60 eller 90 minutter.

ART-behandlingerne er enkle og resultatskabende ansigtsbehandlinger med fokus på netop din hud.

Uanset om du vælger en behandling på 30, 60 eller 90 minutter, får du en komplet behandling. En behandling, der sætter ind på alle hudens behov og udfordringer, og bygger din hud op indefra og ud.

Med markedets mest innovative, effektive og resultatskabende ingredienser reparerer og genskaber behandlingerne dine cellers funktioner og giver huden nyt liv.

Indholdet og styrken i din behandling sammensættes på klinikken og tilpasses din huds behov.

pHformula ART arbejder målrettet på fx ældningstegn, sarthed, pigmentpletter, solskader, akne og urenheder. Behandlingerne booster, ensarter og forfiner huden i hele ansigtet og/eller med særligt fokus på øjenomgivelserne, munden, hals eller décolleté.

Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende.

En ART-behandling kan være enkeltstående eller indgå som en del af et intensivt behandlingsforløb

pHformula ART 30, 60 eller 90 minutter?

Behandlingen tager altid udgangspunkt i din huds behov og kan derfor variere fra gang til gang. Behandlingens sammensætning kan fx være med dybderens, med massage, nano- eller microneedling eller pHixelbehandling. Det betyder, at uanset hvilken behandling du vælger, vil det altid være med fokus på at tilføre din hud de mest optimale ingredienser, og sikre dig de bedste resultater.

Vi har fokus på de udfordringer, din hud måtte have, vi skaber balance og ro, styrker og genskaber sundheden og giver din hud nyt liv og et mere ungdommeligt udseende.

Når du skal vælge en behandling, skal du derfor kun beslutte, hvor lang tid du har til rådighed til en behandling.

Har du ikke tidligere prøvet en pHformula-behandling anbefaler vi, at du vælger 60 ART behandling.

Priser

pHformula ART 30 min: kr. 475,00

pHformula ART 60 min:kr. 675,00

pHformula ART 90 min: kr. 875,00

Ved køb af behandlingsforløb på 5 behandlinger, betales kun for 4.

Før – Efter 5 behandlinger