Profhilo

Profhilo er hverken en filler eller en skinbooster. Profhilo er en intensiv hudkur. Ved behandling lægges produktet lige ind under huden med ganske få prik.

Perfekt behandling til dig med begyndende løs hud og fine linjer.

Generelt

Med en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre (ha) på markedet (64mg/2 ml), er Profhilo unik i sin evne til ikke bare at booste og hydrere huden, men også til at remodellere det aldrende og hængende væv. Profhilo genskaber glød og giver et naturligt fugtboost.

Profhilo har desuden en opstrammende effekt og er eminent til behandling af løs og kreppet hud på kinder, overarme, hals og håndrygge.

Forløb

Effekten kan ikke ses umiddelbart efter at gelen er sprøjtet ind, det varer 3-6 uger,  før effekten er maximal.

Da Profhilo er en hudkur, skal den gives over min. 2 gange for at få den ønskede effekt. Enkelte kan have brug for flere behandlinger – dette fastlægges ved en gratis og uforpligtende konsultation og vurderes ud fra alder, hudstruktur og -kvalitet.

Virkningen aftager efter 8-9 måneder, dette er dog meget individuelt.

Da behandlingen er foretaget med et midlertidigt stof, som er biologisk nedbrydeligt, skal man regne med, at behandlingen skal gentages. Behandlingen kan gentages lige så ofte man ønsker. Behandlingen kan gentages ved yderligere aldersforandringer. Der kan efterhånden dannes noget bindevæv i de behandlede områder, så virkningen efter behandlingen holder længere.

Der skal gå 2 dage fra konsultation til behandlingen udføres. Samtykke til behandling kan først gives efter udløb af betænkningstiden. Ledsager anbefales medbragt ved konsultationen.

 

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan det behandlede område være lidt rødt, ømt og hævet, hvilket fortager sig i løbet af et par dage. Der kan evt. være blålig misfarvning (“blåt mærke”), som svinder efter et par dage. Huden kan fremtræde lidt uregelmæssig de første dage.

Komplikationer

Infektioner er meget sjældne. Små knudeagtige hævelser i senforløbet kan forekomme. Allergiske reaktioner kan forekomme, men er sjældne. Allergiske senreaktioner kan bestå af hævelse i området og fortykkelse af de behandlede områder. Alle disse komplikationer kan behandles. Produktet kan fjernes med enzymet Hyaluronidase.