Dataansvarlig

 

 

Den juridiske
enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine persondata er:

 

 

Klinik Rungsted
Pennehave 15, st. tv., 2960 Rungsted Kyst
CVR-nr. 31459702

 

 

Persondata er
alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi
indsamler persondata for at kunne sende dig nyhedsbreve, give dig detaljer,
hvis du er tilmeldt et arrangement i vores klinik eller til at sikre korrekt
personidentifikation i forbindelse med undersøgelser og behandlinger.

 

 

Vi indsamler og
behandler vi dine persondata, hvis du fx:

 

 

Tilmelder dig
vores nyhedsbrev

Booker en tid hos os, online, telefonisk eller fysisk

Handler i vores webshop

 

 

Vi indsamler følgende data:

 

 

Navn

Adresse

E-mail

Tlf. nummer

Betalingsoplysninger

Købs- og betalingshistorik

Oplysninger fra din webbrowser, fx IP-adresse, browsertype og sprog.

 

 

 

Såfremt du
modtager konsultation og/eller behandling vedr. Botox, filler eller anden
kosmetisk behandling, indhenter vi ligeledes oplysninger som CPR-nummer samt
fuldstændig journalisering over de behandlinger, som du har fået foretaget hos
os samt de sundhedsoplysninger, som du selv har afgivet ved en konsultation
eller behandling. Dette er underlagt gældende lovgivning på området.

 

 

Sådan indhenter vi dine persondata

 

 

Vi indsamler dine
persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware, gennem formularer
på vores hjemmeside, og igennem anvendelsen af cookies til at indsamle data
omkring din adfærd.

 

 

Du kan dog være i
stand til at ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte
tredjeparts cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt.

 

 

Til håndtering af booking samt journalisering bruger vi programmerne Patina (journalsystem) og Terapeutbooking (bookingsystem). Her lagres oplysninger om alle kunder, som er oplyst af kunden selv ved booking samt efterfølgende ved konsultationer og behandlinger. Udover de persondata som vi indsamler via vores hjemmeside, anvender vi en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside, fx:

 

 

Patina
(patientjournalsystem)

 

 

Terapeutbooking
(bookingsystem)

 

 

Google Analytics:
Giver os adgang til din adfærd på vores hjemmeside. Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Vi anvender desuden Google Analytics til vores markedsføring og du kan derfor opleve dynamiske annoncer efter du har besøgt vores hjemmeside.

 

 

Facebook-pixels:
Vi anvender Facebook-pixels, for at kunne forbedre vores annoncer til de besøgende, som har besøgt websitet, og har en Facebook-profil. Igennem Facebook-pixels indsamler vi data om din adfærd på vores hjemmeside.

 

 

Sådan får du adgang til de data, vi indsamler om dig

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data.

 

 

Du har ret til:

 

 

  • Adgang og berigtigelse af persondata. Du har altid mulighed for at bede om
    en kopi at de personlige data, som vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl
    eller forældede oplysninger, har du ret til at bede om, at dette bliver rettet.
    Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos os,
    har du retten til at anmode om at få din persondata slettet. Dette kan dog kun
    ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data. Vær
    opmærksom på, at vi iht. Bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners
    patientjournaler (journalføring, opbevaring, videregivelse og overdragelse
    m.v.) § 15 er forpligtet til at opbevare patientjournaler i mindst 10 år.

 

 

  • Ret til at fravælge markedsføringskommunikation: Hvis du ikke længere har
    lyst til at modtage a-mails fra os, har du retten til at trække dit samtykke
    tilbage. Der er mulighed for afmelding af nyhedsbreve. Du finder link til
    afmelding nederst i alle nyhedsbreve.

 

 

Vi passer på dine data

 

 

Det betyder, at
vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller
alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles på denne
hjemmeside.

 

 

Vores softwaresystemer
(Patina og Terapeutbooking) lever op til de aktuelle krav i henhold til
databeskyttelsesforordningen.

 

 

Patientoplysninger
videregives ikke med mindre vi er underlagt gældende lovgivning.

 

 

Klagemuligheder

 

 

Hvis du ønsker at
klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til
Datatilsynet:

www.datatilsynet.dk