VISCODERM® PEARLS

Kosttilskud til genoprettelse af hudens elasticitet og hydrering – 30 bløde perler

Beskrivelse

VISCODERM® Pearls er et kosttilskud til reintegration af næringsstoffer, der naturligt findes i vores bindevæv. VISCODERM Pearls® reducerer effektivt aldringstegn, da det øger indholdet af kollagen og Q10 i huden. VISCODERM ® Pearls giver løbende effektiv støtte til fornyelse og reparation af bindevæv og antioxidantaktivitet.

Kliniske forsøg har vist, at blot en eller to VISCODERM® Pearls om dagen kan:

  • Øge hudens elasticitet og smidighed
  • Fremme hydrering og glød
  • Reparere fine linjer og rynker
  • Mindske de synlige tegn på og risikoen for solskader på huden
  • Beskytte mod skader forårsaget af frie radikaler
  • Hjælpe med at fremme cellereparation og -fornyelse i hud, muskler, knogler og led

Hvad er fordelene?

VISCODERM® Pearls styrker hudens sundhed indefra. VISCODERM® Pearls er et multifunktionelt kosttilskud, der giver kroppen essentielle ingredienser til effektivt at støtte reparation og fornyelse af celler i hud, led og kardiovaskulært væv. Det er et nutraceutisk kosttilskud, der indeholder elementer, som stimulerer naturlige processer, der er involveret i den naturlige genoprettelse af hudens glød, elasticitet og hydrering.

Sådan anvendes produktet

Tag 1–2 bløde perler om dagen mellem måltider.

Bemærk

Produktet må ikke anvendes af gravide kvinder.

Primære ingredienser

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et kulhydrat, der naturligt forekommer i huden. Hyaluronsyre spiller en vigtig rolle i at holde huden stabil, fugtmættet og ungdommelig. Det er kendt som et stærkt fugtgivende middel, da det kan tiltrække og fastholde vand i mængder på 1.000 gange sin vægt. Hyaluronsyre fremmer hydreringen af huden og understøtter hudens elasticitet, hvilket reducerer synligheden af fine linjer og rynker. Hyaluronsyre styrker hudens evne til at holde på fugten, hvilket får huden til at fremstå yngre og mere fyldig. Takket være vores patenterede biofermenteringsproces producerer vi noget af det reneste hyaluronsyre på markedet. Vores ultra-rene hyaluronsyre er klassificeret som “højeste kvalitet” på verdensplan.

Pycnogenol®

Pycnogenol, der er naturligt forekommende i Frankrig, er en art maritim fyrrebark, der er kendt for at være spækket med antioxidanter, kollagen og elastin. Vores VISCODERM® Cream indeholder patenteret vandekstrakt fra pycnogenol, som bidrager til at forbedre hudens elasticitet og kollagenfornyelse.

Co-enzym Q10

Coenzym Q10 er en antioxidant, som vores krop producerer naturligt til vækst og vedligeholdelse. Med sin Q10-formel tilfører VISCODERM® Pearls huden den energi, den har brug for, og efterlader den med en glattere tekstur.

Ingredienser

Sojabønneolie, hydrolyseret kollagen, gelatine af fødevarekvalitet, opstrammende middel: glycerol, fortykningsmiddel: mono- og diglycerider af fedtsyrer, tørret ekstrakt af fyrrebark (Pinus Niaster Aiton, Cortex) (Pycnogenol®), coenzym Q10, emulgator: sojabønnelecithin, farvestoffer: titandioxid (E 171), jernoxid (E 172).