Introduktion

Når du besøger
vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og
forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på
siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine
cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi
uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke
tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender
”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el.
tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre
statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx
virus.

 

Det er muligt at
slette eller blokere for cookies. Se vejledning:
http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre
relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet
ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger
er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne
informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig
vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig
som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via
websitet.

Vi indsamler og
behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske
oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer,
geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det
omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster
informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og
betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login
eller ved køb.

Booker du tid til en kosmetisk behandling (botox- eller fillerbehandling fx) er
det lovpligtigt, at vi indhenter dit CPR-nr. Se endvidere vores persondatapolitik.

Sikkerhed

Vi har truffet
tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt
eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer
til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med
lovgivningen.

Formål

Oplysningerne
bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have
størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og
betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at
fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere
vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne
opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter
dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af
oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive
en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug
af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk
placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang
disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i
afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af
annoncering.

Vi benytter
herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse
behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til
egne formål.

Videregivelse af
personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke
til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine
oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at
få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til
enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også
tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis
de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver
rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@inj.dk Hvis du vil
klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for
at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og
publiceres af:

Klinik Rungsted

Pennehave 15, st. tv.

2960 Rungsted Kyst

Tlf.: 5385 8553

Mail: info@inj.dk