Profhilo® Body

Profhilo® Body er remodellering på flere niveauer og bruges til

opstramning og forbedring af løs hud.

Generelt

Profhilo® Body er den første og eneste æstestiske injektionsbehandling, som er godkendt til behandling på kroppen. Baseret på ultraren hyaluronsyre, genskaber den klinisk dokumenterede behandling elasticiteten, toningen og fastheden af løs hud på kroppen.

Profhilo® Body bruges til behandling af løs hud på undersiden af overarmen, inderlår, indersiden af knæene samt maveområdet. For kvinder er det især maveområdet og indersiden af overarmen, der er påvirket af løs hud. Maveområdet kan især blive påvirket under graviditet og/eller efter vægttab på måder, der kompromitterer det visuelle udtryk. Det er en komplet behandling, der kombinerer en kosmetisk injektion, som udføres på klinikken, med kosmetiske behandlinger (body patches) og bodylotion som vedligeholdende behandling hjemme.

Profhilo® Body består af to indledende behandlingssessioner med et interval på ca. 30 dage. Derefter vurderer vi sammen om vedligeholdende behandlinger er nødvendig.

Hvordan virker det

Profhilo® Body består af stabiliserede hybride kooperative forbindelser (HCC) med høj og lav molekylevægt. Det er ultraren hyaluronsyre i høj koncentration, der er fremstillet ved hjælp af en unik og innovativ termisk proces, kaldet Nahyco®-teknologien.

Profhilo® Body har indvirkning på naturlige og inducerede fordybninger i huden og påvirker den fysiologiske proces i det aldrende væv, dvs reduceret hydrering af huden og ændringer i hudens elasticitet og kollagenindhold med deraf følgende tab af fylde og hudtoning. Resultatet ved Profhilo® Body er remodellering på flere niveauer samt opstramning og forbedring af løs hud.

Dokumenteret effektivitet2:

  • En øgning af fugtning af huden på 42%
  • En øgning af hudens elasticitet på 6%

Resultater3:

  • Glattere og mere fast hud hos 97%
  • Fugtet og opstrammet hud hos 100%

Behandlingens fordele

Behandling med Profhilo® Body har flere fordele:

  • Kun 10 injektionspunkter for hvert område
  • Ikke-invasiv, da den reducerer risikoen for blå mærker og hævelser, samtidig med at den maksimerer fordelingen af produktet i vævet
  • Det kræver ingen forudgående forberedelse af patienten

Vi benytter en BAP-teknik (Bio Aesthetic Points) til behandlingen. Injektionsteknikken øger virkningen af Profhilo® Body der, hvor huden forekommer løs og med tab af fasthed og hudtoning, og tilfører huden på det behandlede område naturlig og langvarig fornyelse.

Efter behandlingen

Profhilo® Figura body patches er en del af vores komplette Profhilo® Body behandling. De sterile plastre påsættes på huden efter injektionerne, og de har en beroligende og fugtgivende behandling.

Effektivitetstests viser, at 1 times brug af disse plastre medfører en1:

  • øgning af hydrering af huden på 32,9 %
  • reduktion af rødme i huden på 10,9 %

Derudover får du udleveret en Profhilo® Figura bodylotion som du skal bruge mellem de to injektionsbehandlinger på klinikken. Det er en multiaktiv re-modelleringscreme, der tilfører opstramning, elasticitet og dyb hydrering med en hurtigt absorberende, silkeblød og nærende tekstur. Cremen er dermatologisk testet på følsom hud.

Mulige komplikationer

Alvorlige bivirkninger ses meget sjældent. Der kan være hævelse i nogle dage efter behandlingen og dette er helt normalt. Enkelte kan få et mindre, blåt mærke ved injektionsstederne, som svinder efter en lille uges tid.